avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita drepturi salariale
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita drepturi salariale

Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si onorariul avocatului. In hotararea emisa de tribunal era prevazut acest aspect..ca firma sa imi plateasca aceste cheltuieli. Firma a facut recurs, care a fost respins de catre Curtea de apel ca fiind nefondat, solutie irevocabila. Cum pot intra in posesia banilor (onorariul avocatului in timp ce dosarul era pe fond, la recurs nu am fost reprezentata de avocat)? Care este procedura? Am nevoie de decizia Curtii de apel sau de hotararea emisa de tribunal? Tin sa precizez ca am obtinut o copie legalizata a deciziei Curtii de apel cu grefa respectiva in care sunt precizate urmatoarele:...conforma cu originalul aflat la mapa de decizii in recurs pe 2011 si se legalizeaza de noi, fiind irevocabila.
Ce hotarare trebuie sa investesc cea emisa de tribunal in urma dosarului aflat pe fond sau decizia emisa de curtea de apel in urma recursului?:help: Cineva mi-a zis ca ar trebui sa obtin o copie de pe hotarare cu mentiunea definitiva si irevocabila pe care sa o investesc...si acum ce ar trebui sa fac? sa fac o cerere prin care sa solicit copia cu mentiunea respectiva si dupa ce o primesc acasa sa o trimit prin posta iar ptr investire cu formula executorie? (precizez ca vreau sa efectuez totul prin posta )
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
Noname2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 18:51, 24 Ianuarie 2012
Buna seara
D-stra trebuie sa intrati in posesia hotararii de la instanta de fond definitiva si irevocabila si impreuna cu decizia curtii de apel mergeti la executor judecatoresc pentru investirea cu formula executorie ,apoi executorul va soma societatea debitoare prin emiterea titlului executoriu.E bine sa mergeti personal le executor nu prin posta sa trimiteti documentele.
Multumesc ptr raspunsul anterior! Si inca o intrebare, daca puteti sa imi mai raspundeti va rog, executorul judecatoresc trebuie sa il aleg din judetul de care apartin sau pot de ex sa il aleg din Bucuresti?
Da ,puteti alege executorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii In anul 2004 , ca urmare unui litigiu de munca, Judecat la Tribunal, s-a dispus reintegrarea mea pe postul detinut anterior si plata drepturilor salariale ... (vezi toată discuția)
Va rog,un sfat.... mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)