avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii postuniversitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii postuniversitare

Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in domeniu(am terminat facultatea de Stiinte Economice). Daca urmez cursuri postuniversitare (masterat) in domeniul psihologie, psihopedagogie......pot sa fiu incadrata cu studii superioare? Daca stiti exact ce trebuie sa fac, va rog sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 30 Octombrie 2008
Ca sa fiti incadrata pe functia de pedagog IA trebuia sa fi absolvit studiile universitare specifice domeniului in care lucrati.
Astfel, persoanele care au absolvit studii de nivel superior intr-un domeniu care sa cuprinda activitatea respectiva pot fi promovate prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior.

Cursurile postuniversitare asigura specializarea in domeniu sau extinderea si perfectionarea pregatirii atestate prin
diploma obtinuta la finalizarea studiilor universitare. Parerea mea este ca nu va ajuta aceste cursuri in ocuparea acelei functii.
Trebuie sa luati legatura cu angajatorul dumneavoastra si sa-i faceti dovada absolvirii studiilor superioare.
am dus adeverinta, dar mi s-a spus ca nu sunt de specialitate, trebuie ceva de psihopedagogie sau nu stiu ce alte studii
Ce inseamna extinderea si perfectionarea pregatirii atestate prin
diploma obtinuta la finalizarea studiilor universitare ? Daca diploma obtinuta dupa cursurile de specializare postuniversitare nu este valabila, pentru cei care nu au studiile universitare in acel domeniu, de ce li se permite sa urmeze aceste cursuri. Aceste cursuri nu sint nici scurte si nici prea ieftine si mai ales sint facute in cadrul unor institutii de invatamint superioare , diplomele primite purtind sigiliul Ministerului invatamintului.
Forma de invatamant masterat online este asimilata cu invatamant la distanta ? In cazul ca da, la invatamant online am dreptul la concediu de studii ?

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Studii postuniversitare s.stefan s.stefan Buna ziua, Vreau sa ma inscriu la un examen si mi se cer studii postuniversitare. Din definitie, eu inteleg ca studiile postuniversitare sunt cele efectuate ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)