avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recursul a fost respins, cum recuperez taxa de poluare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recursul a fost respins, cum recuperez taxa de poluare?

Dupa respingerea recursului de catre finante la curtea de apel,care sunt pasii de urmat pentru recuperarea taxei de poluare?
Recursul finantelor a fost respins ca fiind nefondat pe 25 oct.2011si inca nu am primit o comunicare din partea curtii de apel sau din partea finantelor.
Ce este de facut in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:08, 28 Ianuarie 2012
Luati un certificat de grefa de la Curte.
Unde v-ati judecat?
La Curtea de apel Galati.Daca luam acest certificat,unde ne adresam apoi?
La cei care va refuza respectarea dreptului.
Dar, ar trebui sa aveti si o copie dupa hotararea primei instante cu mentiunea conform cu originalul.Adica va trebuie hotararea primei instante si certificatul de grefa care sa ateste respingerea recursului.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1.steptati redactarea deciziei pronuntate in urma solutionarii recursului;
2.Mergeti la instanta si obtineti prin serviciul arhiva/registratura un exemplar legalizat cu mentiunea de irevocabil;
3. Efectuati o notificare catre DGFP Admin Fin in care ii aduceti la cunostinta faptul ca ati obtinut hotararea irevocabila, iar in caz de nerespectare a acestei hotarari de buna voie veti proceda le executare silita prin intermediul executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este deosebirea intre legalizarea sentintei si investirea cu formula executorie? in baza sentintei legalizate pot cere administratiei financiare returnarea taxei de poluare? qwerta qwerta Buna ziua ,am cistigat in contencios la tribunal recuperarea taxei de poluare ,iar Adm financiara a facut recurs acesta fiind respins de curtea de apel.Am ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa maria1956 maria1956 Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)
Stampila definitiva si irevocabila cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Am avut un litigiu de munca. S-a facut recurs la Curtea de Apel si aceasta a respins recursul ca nefondat,irevocabila. Am luat certificatul de ... (vezi toată discuția)