adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane	    

Florin Manolache 
	    	Utilizator

Florin Manolache 
	    	Utilizator	    

Florin Manolache, utilizator
 Florin Manolache, utilizator 	
			 adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

Multumesc pentru raspuns.....
Acum am aflat ca vor face un proces verbal de predare-primire, insa nu stiu din ce data(probabil ca va fi data din care am luat masina).
In cazul in care in acest PV de predare-primire este mentionat ca o predau cu defecte, pot refuza semnarea acestuia?
Ei au cum sa probeze aceste defecte? In cazul in care nu putem ajunge la un consens si ma trezesc ca in ziua de salariu am bani retinuti, pot face ceva sa mi-i recuperez?
Si inca o intrebare putin diferita: Cat timp pot sa-mi retina cartea de munca, sau mai bine zis dupa cat timp pot sa vin sa o iau de la angajator? Exista o perioada maxima?
 Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane	    

alina_vi	                   

am terminat preavizul de 2 saptamani. pe perioada preavizului am facut proces verbal de predare primire a carnetelor de munca si a actelor de la departament ... (vezi toată discuția)
	                    alina_vi	                   

am terminat preavizul de 2 saptamani. pe perioada preavizului am facut proces verbal de predare primire a carnetelor de munca si a actelor de la departament ... (vezi toată discuția)

mihai_mol	                   

Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor din partea Dvs. Am o problema (de fapt nu e problema mea ci a logodnicei mele), ea s-a angajat vara asta la o firma, zice ... (vezi toată discuția)
	                    mihai_mol	                   

Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor din partea Dvs. Am o problema (de fapt nu e problema mea ci a logodnicei mele), ea s-a angajat vara asta la o firma, zice ... (vezi toată discuția)

marius_toma	                   

In primul rand vreau sa va salut pe toti de aici, sunt nou si chiar as avea nevoie de o informatie in puterile voastre. Treaba sta in felul urmator, am fost ... (vezi toată discuția)
	                    marius_toma	                   

In primul rand vreau sa va salut pe toti de aici, sunt nou si chiar as avea nevoie de o informatie in puterile voastre. Treaba sta in felul urmator, am fost ... (vezi toată discuția)