Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

UrsacheSoare 
	    	Utilizator

UrsacheSoare 
	    	Utilizator	    

da, daca mai aveti dovezile ca ati formulat plangerea in termen si primprocurorul nu a intrat in fond apreciind doar pe tardivitate, puteti face cerere de repunere in termenul de 20 zile si sa cereti reexaminarea cauzei de catre instanta
 UrsacheSoare 
	    	Utilizator

UrsacheSoare 
	    	Utilizator	    

Nu.!!!
Poate o alta plangere.
 Lucian27	                   

Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie
si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
	                    Lucian27	                   

Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie
si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)

Gion_71	                   

M-am adresat cu o Plangere catre Parchet si nu a-m primit nici un raspuns,ce procedura trebuie sa urmez in aceasta situatie...., pot sa deschid actiune penala ... (vezi toată discuția)
	                    Gion_71	                   

M-am adresat cu o Plangere catre Parchet si nu a-m primit nici un raspuns,ce procedura trebuie sa urmez in aceasta situatie...., pot sa deschid actiune penala ... (vezi toată discuția)

ContSters83761	                   

Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters83761	                   

Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)