avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despre tractor 25 CP - imi trebuie permis de conducere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despre tractor 25 CP - imi trebuie permis de conducere?

Tractor Iseki TL 2500 FD 4x4 cu capacitatea de 25 CP trebuie permis de conducere?Daca am permis de conducere categoria A pot sa conduc tractorul cu aceasta capacitate pe drumurile judetene si publice?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 15:56, 29 Ianuarie 2012
Daca are doua roti il puteti conduce cu categoria A.:D
Totusi cred ca aveti nevoie de o categorie special pentru tractoare,Tr.
nu poti sa conduci tractorul cu categoria A .poti sa-l conduci cu categoria B daca are masa mai mica de 3500kg sau ansamblul format din tractor si remorca nu depaseste 3500kg. daca depaseste aceasta masa iti trebuie categoria Tr sau categoria C
nu conteaza puterea!!!cati cc are motorul?????/
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
vxd, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Categoria b la permisul de conducere semaj semaj buna seara, am si eu o intrebare; se poate conduce un tractor cu una sau doua remorci pe drumurile publice, sau se poate conduce doar tractorul simplu neavand ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de conducere pentru tractor excavator ionelushh ionelushh buna ziua ma intereseaza permisul de conduce,in special pentru, tractor excavator,si asa mai departe exact pentru ce categorie pot sa dau,sa obtin permis ... (vezi toată discuția)
Pentru masina electrica trebuie permis de conducere? marinescu112233 marinescu112233 pentru masina electrica trebuie permis de conducere sau daca nu atunci ce trebuie sa poti circula (vezi toată discuția)