avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare din locuinta sotie!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare din locuinta sotie!!!!!!!

este legal si ce sanctiunii poate suporta sotul sau parintii sai in cazul in care i-si da sotia afara din casa,casa care este propietatea parintilor sai?
parinti nu au vrut sa-i prelungeasca sederea sotiei si nu au mai mers cu sotia la serviciul de evidenta a populatiei pentru ca aceasta sa obtina o noua carte de identitate aceasta fiind expirat
sotul va introduce actiune de divort in vitorul apropiat
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:40, 30 Ianuarie 2012
Din punct de vedere penal nu pot pati nimic nici socrii si nici sotul.
asa se intampla cand 4 ochii in plus te privesc....nu patesc nimic..casa este propietatea parintilor sotului si deci conform dreptului de propietate..fac ce doresc in locuinta lor...
Da, nu exista nicio sanctiune juridica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere paul1975 paul1975 Buna ziua! numele meu este Paul si as dori sa ma ajutati cu o informatie va rog frumos.Acun 5 ani impreuna cu sotia mea am construit o casa pe propietatea ... (vezi toată discuția)
Divort din care oricine ar putea invata multe! Adrian Serban Adrian Serban Contextul fiind atipic in cazul divortului meu, voi explica intai situatia, inainte sa trec la scurtele mele intrebari din finalul mesajului. Sunt ... (vezi toată discuția)
Clarificari regim locuinta cumparata de unul din soti in timpul casatoriei ContSters157209 ContSters157209 Buna ziua! Datorita unor neintelegeri aparute cu socrii, am luat in calcul varianta achizitionarii unei alte locuinte (apartamentul in care locuiesc acum cu ... (vezi toată discuția)