avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conditii si salarizarea persoanelor care fac parte din ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conditii si salarizarea persoanelor care fac parte din echipa de implementare a proiectelor finantate din fonduri comunitare

Buna ziua!

In cadrul primariei in prezent avem 2 proiecte finantate din fonduri comunitare. Primarul prin dispozitie a nominalizat 2 echipe de proiect. Pentru ca echipele de proiect sa beneficieze de majorarea salariala prevazuta la art.34 alin.(1) din Legea nr.284/2010, conditie obligatore este sa aiba curs de perfectionare in domeniul managementul proiectelor? Sunt si alte conditii?
2. Care este procedura de stabilire a salariului – majorarea cu x clase de sal.suplimentare, proportional cu timpul efectiv lucrat in cadrul proiectului, conform pontajului lunar intocmit de managerul de proiect? Cu regula de trei simple? ( ex. pt. 22 zile……. 25 clase de sal.suplim.; pentru 10 zile ….. 11 clase de sal.suplim.?)
3. Dupa primirea pontajelor, in functie de timpul efectiv lucrat in cadrul proiectului, se stabileste(prin dispozitie) salariul de baza in fiecare luna?

Multumesc

Alte discuții în legătură

75% majorare - proiecte finantate din fonduri comunitare nerambursabile secretaruat secretaruat cum se acorda in anul 2011 majorarea de 75 % pentru cei care ocupa de proiecte (vezi toată discuția)
Legea 284/2012 Raresh_81 Raresh_81 Art. 34 din legea 284/2010 se aplica la cadrele didactice din universitar? Se pot cere cei 75% pentru persoanele care conduc sau lucreaza in proiecte din ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)