avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... 75% majorare - proiecte finantate din fonduri ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

75% majorare - proiecte finantate din fonduri comunitare nerambursabile

cum se acorda in anul 2011 majorarea de 75 % pentru cei care ocupa de proiecte
Cel mai recent răspuns: sonia.maria , utilizator 14:15, 26 Ianuarie 2011
Eu zic sa asteptam niste norme, ceva, pentru ca prevederile sunt foarte incurcate (cel putin asa mi se pare mie)
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
Kyandra, moderator
art.34 din legea 284/2010.
Art. 34. - (1) Personalul din autoritatile administratiei publice centrale, din structurile din subordinea autoritatilor administratiei publice centrale si din institutiile publice locale, nominalizat in echipele de proiecte finantate din fonduri comunitare nerambursabile postaderare, precum si din imprumuturi externe contractate sau garantate de stat rambursabile sau nerambursabile, beneficiaza de la data intrarii in vigoare a prezentei legi de o majorare a salariului de baza cu pana la 75%, iar incepand cu 1 ianuarie 2011, in locul majorarii de pana la 75%, de o majorare de pana la 25 de clase de salarizare suplimentare aplicata la salariul de baza lunar, proportional cu timpul efectiv alocat realizarii activitatilor pentru fiecare proiect, indiferent de numarul de proiecte in care este implicat, fara a depasi durata maxima a timpului de lucru prevazuta de normele legale in vigoare si fara a depasi in total numarul maxim de clase de salarizare prevazut la art. 10 alin. (2).....

Art. 46. - Prezenta lege intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2011, cu exceptia art. 34 si 35, care intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii prezentei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
sa vedem si normele de aplicare ...

In echipa de proiecte finantate din fonduri comunitare nerambursabile postaderare din cadrul unei primarii cate persoane pot fi nominalizate si daca trebuie sa aiba studii de specialitate(ma refer la diploma de manager proiect sau alte diplome ).Este conditionata numirea unei persoane in aceasta echipa de dobandirea unei astfel de diplome sau nu este nevoie.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 284/2012 Raresh_81 Raresh_81 Art. 34 din legea 284/2010 se aplica la cadrele didactice din universitar? Se pot cere cei 75% pentru persoanele care conduc sau lucreaza in proiecte din ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)
Activitate ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul unei echipe de proiect cezaryna cezaryna Daca pe langa sarcinile de serviciu obisnuite, faci parte dintr-o echipa pentru implementarea unui proiect, este corect ca la salariu sa ti se adauge 25 clase ... (vezi toată discuția)