avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incasare persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incasare persoana fizica

buna ziua!
am urmatoarea situatie: am facturat catre o persoana fizica o lucrare(am contract cu persoana respectiva pentru aceasta lucrare/tamplarie), mi-au spus ca platesc prin banca,dar mi-au platit prin banca din contul socrului sau,astfel ca pe op apare alt nume decat cel de pe factura. ce ma sfatuiti sa fac? sa anulez factura si sa fac o alta factura, sau sa trec si numele celeilalte persoane pe factura?
multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 12:55, 31 Ianuarie 2012
Poate ramane asa. Pe op nu apare numarul de fc? Si chiar daca nu atare, dumneavostra puteti urmari in contabilitate stingerea datoriei din contul clienti pentru persoana in cauza.
Teoretic plata se poate face din contul oricui cat timp se specifica pentru ce se plateste.
Practic nu e nevoie numai sa coincida suma facturata
pe op apare nr. de proforma, pentru ca ei au platit pe baza proformei. factura s-a emis ulterior. suma coincide, doar numele beneficiarului nu. oricum multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa marcat stefanskh stefanskh Se da urmatoarea situatie: Magazin online Clientul comanda, primeste factura proforma pe care o poate achita ori depunand direct banii in contul societatii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o achizitie fara sa platesc tva auricius auricius Buna seara. Vreau sa fac o achizitie,pe firma,dintr-un fond de la banca dar trebuie sa particip cu t.v.a.-ul. Pot face o factura proforma cu vinzatorul,in care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plati in contabilitate apetra apetra un client ne datoreaza sume pentru facturi emise in intervalul mai - decembrie. lucram si acum cu el, insa plateste marfa in avans si mai pune 50% din valoarea ... (vezi toată discuția)