avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Buna ziua,

Am citit codul muncii, dar poate ca nu am vazut eu: exista ceva scris, legal, care sa dea voie sau sa nu dea voie angajatorului sa ia din concediul de odihna in cazul in care nu se poate ajunge la societate din cauza intemperiilor? recte cu zapada care ne-a pus capac, ne-am intalnit cu totii joia trecuta, inclusiv cu patronul, care e strain si care s-a convins cu ochii lui ca numai cu elicopterul putem ajunge la firma. Azi a venit si ne-a spus sa ne facem cereri de concediu pentru ziua in care nu am putut ajunge. Dar nu e vina noastra. Noi am vrut sa muncim. Nu mai spun ca a doua zi, vineri, am ajuns cu chiu cu vai si am venit degeaba, pentru ca nu aveam internet si noi fara internet nu putem munci. dar am stat la birou, nu acasa.

Mii de multumiri!

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu sau hartuire ? MirceaAD MirceaAD Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Directorului general al firmei la care lucrez \"i-a picat pata\" pe mine si vrea sa ma dea afara. Initial s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un card... miss_chanel miss_chanel Buna ziua,am si eu o problema cu cardul ,mi am facut acum trei ani un card de salarii ...am lucrat la acel loc de munca numai un an,dupa care cardul nu l am ... (vezi toată discuția)
Cum se pot face modificari legate de copil odata ce divortul e pronuntat dar actele inca neprimite luptator luptator Copilul e la distanta mare fata de tatal lui si el are vizite de 2 ori pe an se poate cere sa fie vazut copilul pe internet ? Mentionez ca mama nu vrea sa ii ... (vezi toată discuția)