avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clauze contractuale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clauze contractuale

La un contract tipizat (publicat in MO, respectiv Contractul ce se incheie intre furnizorii de servicii medicale de asistenta medicala primara si Casele Judetene, care permite adaugarea de clauze contractuale), daca aceste clauze contractuale sunt negociate cu Casa de Asigurari de Sanatate, in limita permisa de lege, de catre Patronatul Judetean al Medicilor si stipulate intr-un proces verbal semnat si stampilat de ambele Institutii pot sa fie valabile pentru membrii Patronatului in Instanta sau trebuie transformate in Act Aditional la Contractul Individual? Mentionez ca nu s-au putut include in Contract pentru ca acesta a fost tiparit si semnat inainte de negociere.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 20:41, 2 Februarie 2012
Clauzele negociate sunt valabile indiferent de titulatura actului in care au fost inserate. Nu titlul actului conteaza, ci continutul sau.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contractuale mihaeladenisa mihaeladenisa Buna ziua! Sunt medic de familie(PFA) in relatie contractuala cu CJAS,printr-un contract de furnizare a serviciilor medicale in asistenta medicala ... (vezi toată discuția)
Salariu neclar soare212 soare212 Buna ziua, inainte de sarbatori am fost chemati la negocieri, toate bune si frumoase, am negociat sa avem pe cartea de munca 2500 lei plus bonuri . Am semnat ... (vezi toată discuția)
Despre cesionare herminaida herminaida o soc. comerciala are incheiate mai multe contracte de inchiriere cu diferiti agenti economici. In prezent mai multe dintre aceste contracte, care au ca obiect ... (vezi toată discuția)