avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare termice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare termice

cum putem rezilia contractul cu firma de repartitoare. Contractul este pe 10 ani si e incheiat de fosta conducere a asociatiei de proprietari fara acordul proprietarilor.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:09, 4 Februarie 2012
Am rugamintea sa te mai informezi, mai ales asupra formularii ”fara acordul proprietarilor”, apoi daca chiar vrei sa renuntati la serviciul de repartizare a incalzirii, aici pe forum sunt sute de postari privind modul de renuntare la aceste servicii.
Interesant ar fi fost sa ne povestesti care este nemultumirea ta personala sau, ma rog, poate reprezinti un grup de proprietari, ce nemultumiri aveti?
@Adam Grecu, de unde sti ca nu este poate noul presedinte al asociatiei si ca poate cea ce spune este adevarat?
Domn' avocat, lasati omul sa raspunda, poate chiar asa o fi, dar lasati-l sa raspunda.
Totusi, am asa o indoiala ca ce zice acest user este adevarat. Apoi, un comitet executiv se poate schimba de trei ori in zece ani; cum vine o alta conducere, schimba modificarea facuta de precedenta? Sau numai la noi se poate intampla asa ceva? Si retineti ca fiecare cetatean are un contract individual in baza caruia firma ii presteaza un serviciul pentru care cetateanul trebuie sa plateasca firma. Vrea sa renunte, atunci ce-l impiedica? Spuneam ca sunt o multime de topic-uri de genul : Cum sa fac sa renunt la repartitoare sau Vreu sa scap de repartitoare...
@gabyt
Cum fara acordul proprietarilor? A navalit firma in casa omului si sub amenintarea cu moartea i-a montat repartitoarele? Sau credeti cumva ca s-a lucrat sub hipnoza colectiva?
Serios vorbind, atunci cand unui proprietar i s-a montat repartitorul, acesta a deschis usa, l-a invitat pe mester inauntru, ala i-a facut lucrarea, altul, in echipa cu el, a completat un contract pe care proprietarul l-a semnat. Deci a fost un acord adevarat.

Dintre proprietari, care vrea sa renunte, anunta la administrator si acesta comunica la firma. Nu mai da indecsii si i se va calcula maximul caloriferelor similare + 10%. E bine totusi sa nu arunce repartitoarele, ca sigur va reveni la ele si sa nu scoata alti bani din buzunar.....
Cel mai simplu ar fi cu acordul ambelor parti.

Alte discuții în legătură

Calorifere schimbate mirelademian mirelademian Mi-am schimbat calorifere. Astfel intr-o camera am inlocuit cel de fonta din 11 elementi cu unul din otel de 80 cm. Conform calculetor administratorului ar fi ... (vezi toată discuția)
Scoaterea repartitoarelor de caldura ! cris784 cris784 Mai mult de jumatate dintre locuitori unui bloc au hotarat sa renunte la repartitoarele de caldura, in urma acestei solicitari la societatea care a montat ... (vezi toată discuția)
Modalitate de platã sacalul09 sacalul09 In urma cu doi ani s-au montat repartitoare de caldura,totul bine si frumos,mentionez la timpul respectiv era alta conducere,presedinte-administrator,de cateva ... (vezi toată discuția)