avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de prestari servicii

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti se poate incheia un contract de prestari servicii cu un expert in achizitii publice extern la un spital, pentru elaborarea documentatiilor pentru licitatii electronice si executarea tutoror sarciniilor specifice din cadrul compartimentului AP, inclusiv participarea in comisiile de licitatie? Vreau sa mentionez,ca spitalul are un compartiment intern specializat cu toate posturile ocupate conform normativei de personal. Juristul institutiei la intrebarea susmentionata a raspuns, ca nu interzice nicaieri legislatia in vigoare. Dupa parerea mea si conform art.3 alin (3) din HG nr.925/2006 acest lucru este interzis.
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: erus , utilizator 08:56, 7 Februarie 2012
Din art.3 alin (3) din HG nr.925/2006, inteleg ca autoritatea contractantă are dreptul de a achiziţiona servicii de consultanţă, în scopul elaborării documentaţiei de atribuire şi/sau aplicării procedurii de atribuire.
Da asa am inteles si eu. Deci se poate incheia un contract de servicii de consultanta dar nu un contract de prestari servicii pentru elaborarea documentatiilor de proceduri si cu drept de a lua parte in comisia de evaluare a ofertelor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice- sarcini angajat garga garga Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt angajata cu studii medii pe postul de lucrator comercial. De curand am fost pusa sa fac parte din comisia de achiziti. ... (vezi toată discuția)
Conventie civila ( contract de colaborare) autoritati publice locale(primarie) bogdanmarinela bogdanmarinela Un pensionar pentru limita de varsta poate incheia cu primaria o conventie civila sau contract de colaborare( care e acelasi lucru) pentru activitatea de ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice FLORIANMATEI FLORIANMATEI In cazul achizitiei de bunuri, cand se intocmeste nota justificativa ? (vezi toată discuția)