avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant contabil la 31,12,2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant contabil la 31,12,2011

Buna ziua !

Microintreprinderea are activitatea suspendata pe 3 ani si trebuie sa depun doar bilantul la 12 luni. Am intrat pe site-ul ANAF si nu imi dau seama pe care format sa-l completez: S1002 / S1003 / S1004 ......S1009 ?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Burchiu_Alberto , utilizator 21:57, 6 Februarie 2012
depinde in care zi il completati, pana maine s-ar putea sa se schimbe
cel mai bine este sa sunati la ei sa intrebati
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
Burchiu_Alberto, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)
Bilant inchidere firma LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O firma care a fost suspendata 3 ani, si-a reluat activitatea si acum doreste incetarea activitatii. Cum se intocmeste bilantul de inchidere? Multumesc mult! (vezi toată discuția)