avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Surse de finantare pentru luna februarie 2012!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Surse de finantare pentru luna februarie 2012!

A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.
07 februarie 2012

A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.
Catalogul contine patru sectiuni:
- Societati comerciale
- Autoritati publice
- ONG-uri
- Universitati

Sursa: ADR Centru
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:51, 8 Martie 2012
Multe multumiri pentru ca ne dati aceasta informatie ! Sunt binevenite atat informatia cat si programele !
Spor la treaba (la accesare) !
Buna ziua,

Multumim pentru informatii, stiti cumva daca un ONG trebuie sa fie acreditat pentru a obtine fonduri??

Multumesc,

Cu siguranta da, trtebuie sa fie acreditata in domeniul in care activeaza.
multumesc, dupa cati ani se poate acredita o asociatie? 2 ani cumva?
Organismul Intermediar pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (OI IMM) anunta deschiderea pe data de 13.02.2012, ora 9:00 a noii aplicatii electronice de inregistrare a proiectelor in cadrul apelurilor Axei Prioritare 1 a Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” (POS CCE), respectiv pentru operatiunea 1.1.1.A2 „Sprijin financiar cu valoarea de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii” precum si pentru operatiunea 1.1.2 „Sprijin pentru implementarea standardelor internationale”.

Sursa: OI IMM

Alte discuții în legătură

Surse de finantare pentru luna mai 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 07 mai 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – mai 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna aprilie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 03 aprilie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – aprilie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna februarie 2016! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 februarie 2016 ADR Centru a publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2016. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)