avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări marysa
                      Utilizator

marysa
                      Utilizator                    

marysa	                   

Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)
	                    marysa	                   

Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)

marysa	                   

Buna! Vrem sa cumparam un teren cu casa, dar pe acte ii mai mult, adica sunt 556 metri patrati, iar in realitate sunt 470. Ce se poate face in acest caz?  (vezi toată discuția)
	                    marysa	                   

Buna! Vrem sa cumparam un teren cu casa, dar pe acte ii mai mult, adica sunt 556 metri patrati, iar in realitate sunt 470. Ce se poate face in acest caz?  (vezi toată discuția)

hantzi	                   

Buna ziua,
In august 2008 am cumparat o casa cu 460 mp teren. Cand am cumparat casa, vanzatorul ne-a precizat ca terenul din spatele casei este de 2 m latime. ... (vezi toată discuția)
	                    hantzi	                   

Buna ziua,
In august 2008 am cumparat o casa cu 460 mp teren. Cand am cumparat casa, vanzatorul ne-a precizat ca terenul din spatele casei este de 2 m latime. ... (vezi toată discuția)