avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Opoziþie marcã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Opoziþie marcã

Am si eu nevoie de parerea unui specialist la inregistrarea marcilor.Am inregistrat o marca, dar anterior mie o alta firma a inregistrat marca verbala respectiva.Ce pot sa fac?Mentionez ca eu folosesc marca respectiva, desigur fara sa o fi inregistrat, de peste 10 ani, si nu am avut nici o problema.
Dati-mi va rog un sfat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 14:40, 8 Februarie 2012
Buna ziua. Inteleg ca titularul marcii anterioare v-a facut opozitie la OSIM? Daca raspunsul este afirmativ si daca au trecut mai mult de 5 ani de la inregistrarea marcii anterioare dvs si stiti cu certitudine ca marca nu a fost folosita in domeniu decat de dvs, atunci puteti solicita titularului sa faca dovada folosirii.
Altfel, mesajul este cam vag si nu se intelege exact in ce sens ne solicitati ajutorul.
Poate reveniti cu detalii pentru o parere pertinenta.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca elena_neculau@yahoo.com elena_neculau@yahoo.com Adresez o intrebare specialistilor in domeniu. La inceputul lunii februarie 2014 am depus o cerere pentru inregistrarea unei marci. La acea data, in urma ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)
Conciliere pentru drept de proprietate intelectualã încãlcat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am facut notificare unei firme care foloseste aceeasi sigla ca si a noastra. La notificare am atasat copia certificatului eliberat de OSIM si am ... (vezi toată discuția)