avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar doar cu buletinul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar doar cu buletinul

am un credit bancar luat cu buletinul in 2006 in valuare de 34000ron. am platit pana acum ,dar de acum incolo nu m ai am cu ce(nu am nimic pe numele meu,nu lucrez nicaieri )ce se poate intampla,banuiesc ca nu au ce sa mi faca.multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:14, 9 Februarie 2012
Va vor popri o treime din eventualele drepturi salariale, daca va veti angaja cu contract de munca pe viitor.
Vor cere executarea silita.Daca nu aveti bunuri mobile sau imobile,nu sunteti angajat legal,ramane sa va urmareasca pana veti detine aceste bunuri in propietate.
si se vor aduna dobanzi si se vor aduna cheltuieli de judecata si poate veti dori sa va luati o casa si poate veti mai avea nevoie vreodata de un credit ?
ce veti face atunci ?
daca ati luat 34000 ron inseamna cati achitat cel putin jumatate de suma .
mai ganditi-va.
doberv a scris:

si se vor aduna dobanzi si se vor aduna cheltuieli de judecata si poate veti dori sa va luati o casa si poate veti mai avea nevoie vreodata de un credit ?
ce veti face atunci ?
daca ati luat 34000 ron inseamna cati achitat cel putin jumatate de suma .
mai ganditi-va.


Daca nu mai poate sa plateasca,nu va plati.Isi asuma responsabilitatea acestei solutii.Si atat.Sau poate ar trebui sa se vanda pe el insusi pentru aceasta datorie?!Daca poate evita plata datoriei,o va face.Este criza nu numai pentu debitori,este si pentru creditori.In mod legal.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
Este criza nu numai pentu debitori,este si pentru creditori.In mod legal.

Adica ar fi legal ca banca sa nu mai ramburseze depozitele persoanelor fizice sau juridice, nu? Doar e criza si pentru banci, nu?

banca isi cesioneaza creditul catre un SRL care il va urmari toata viata pe debitorul respectiv. Aceasta nu va putea munci si nu va putea avea bunuri niciodata. E si asta o solutie :)

Alte discuții în legătură

Contestatie executare loredana24 loredana24 buna seara. va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta. prin contestatia la executare, contestatorul x a solicitat anularea formelor de executare ... (vezi toată discuția)
Reluare executare silita laura-jurist laura-jurist buna ziua in 2008 ni s-a emis un bo de catre societatea X care avea acest bo de la societatea Y. Administratorul societatii X ne-a dat bo si l-a avalizat. ... (vezi toată discuția)
Executare silita mary6 mary6 Buna Ziua. Art. 1517 din NCCiv -Neexecutarea imputabila creditorului- isi are aplicabilitate si in executarea silita , in conditiile care creditorul nu ... (vezi toată discuția)