am un credit bancar luat cu buletinul in 2006 in valuare de 34000ron. am platit pana acum ,dar de acum incolo nu m ai am cu ce(nu am nimic pe numele meu,nu lucrez nicaieri )ce se poate intampla,banuiesc ca nu au ce sa mi faca.multumesc astept raspuns
Ok, sa va explic de unde pana unde am facut eu mentiunile referitoare la UE. Am tot citit pe forum mesaje ale unora care lucreaza afara. Li se spune ca banca nu are ce sa faca. Nu e deloc asa. E f usor sa executi in strainatate, daca vrei. Bancile inca nu au fost interesate sa faca asta. Acum devin disperate si o vor face.
Da, si y ii poate zice lui x sa plece din casa, oricand doreste y. Este oare o situatie confortabila cea a lui x? :)
Daca X conditioneaza convietuirea cu Y prin incheierea unui contract de imprumut prin care X imprumuta pe Y cu suma de.....euro,avand termen scadent,contract incheiat la notarul public,deci titlu executoriu,in mod cert Y s-ar abtine de la asa ceva.Imoral,dar legal.
Nu putem sa inducem in eroare utilizatorul pentru ceea ce noi credem ca se va intampla.Noi trebuie sa raspundem in litera si spiritul legii.El este disperat si ne solicita o solutie.Iar noi trebuie sa raspundem doar printr-un raspuns in conformitate cu legea.Il ajutam cat putem si cat ne lasa legea.Daca ar fi altfel am fi doar instigatori la o fapta ilicita.
Executare silita
mary6
Buna Ziua. Art. 1517 din NCCiv -Neexecutarea imputabila creditorului- isi are aplicabilitate si in executarea silita , in conditiile care creditorul nu ... (vezi toată discuția)