Diana Persa 
	    	Avocat

Diana Persa 
	    	Avocat	    

frumos45 
	    	Utilizator

frumos45 
	    	Utilizator	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

Capitan Capitan 
	    	Consilier juridic

Capitan Capitan 
	    	Consilier juridic	    

apascaloaie	                   

Domnilor avocati. Din cate stiu o amenda administrativa intr-un dosar penal se poate da de catre domnul procuror fara ca dosarul sa intre in instanta. Mai stiu ... (vezi toată discuția)
	                    apascaloaie	                   

Domnilor avocati. Din cate stiu o amenda administrativa intr-un dosar penal se poate da de catre domnul procuror fara ca dosarul sa intre in instanta. Mai stiu ... (vezi toată discuția)

Cineva	                   

Salutare
Am si eu o problema am 20 de ani sunt student la bucuresti si acum exact 4 saptamani am furat din tr-un hipermarket bucurestean mancare in valoare ... (vezi toată discuția)
	                    Cineva	                   

Salutare
Am si eu o problema am 20 de ani sunt student la bucuresti si acum exact 4 saptamani am furat din tr-un hipermarket bucurestean mancare in valoare ... (vezi toată discuția)

ocf	                   

In urma cu 10 ani am primit o amenda administrativa pentru Art. 256 C.P. (primire de foloase necuvenite), rezolutia procurorului sunand asa: In data de ... (vezi toată discuția)
	                    ocf	                   

In urma cu 10 ani am primit o amenda administrativa pentru Art. 256 C.P. (primire de foloase necuvenite), rezolutia procurorului sunand asa: In data de ... (vezi toată discuția)