avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Interdictie Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Interdictie Turcia

Buna seara,
Am depasit perioada legala de sedere pe teritoriul Turciei cu 100 zile, am venit in Romania pe data de 18.12.2011 si la aeroport am primit o amenda, care nu am platit-o pe loc, deoarece nu am avut fonduri suficiente si mi s-a comunicat ca imi trebuie viza de munca pentru a ma intoarce,

Am aplicat pentru aceasta viza de munca si astazi 09.02.2012 am aflat ca am fost respinsa pe motiv ca nu este necesara angajarea unui cetatean strain pe postul respectiv si totodata ofiterul de la Ambasada Turciei la Bucuresti m-a informat ca apar cu interdictie pe o perioada de 5 ani!!!

Nu mi-au spus acest lucru cand am iesit din tara evident,

Va rog din suflet sa imi comunicati in ce conditii se poate ridica aceasta interdictie si daca poate cineva sa ma reprezinte si sa plateasca acea amenda la aeroport la ei, este o situatie pe atat de disperata pe cat am si nunta in cateva luni si eu nu am avut intentii gresite de sedere, imi doresc sa imi intemeiez o familie in Turcia si sa ma stabilesc astfel acolo,


Va multumesc mult, orice informatie imi va fi de mare ajutor!
Cel mai recent răspuns: e_urgenta , utilizator 22:38, 27 Mai 2012
Daca aveti interdictie pe pasaport e cam greu sa vi se ridice interdictia. Puteti sa formulati o cerere impotriva celor care v-au aplicat sanctiunea dar e putin probabil sa aveti castig de cauza si mai mult e o chestiune de durata. Din pacate nu cred ca rezolvati.
Nu am interdictie pe pasaport, decat in sistem. Ce se poate face in acest caz? Va multumesc!
Si daca aveti in sistem oricine acceseaza baza de date observa cu usurinta interdictia deci ar trebui la fel sa vedeti cum o puteti rezolva.
Eu asta am intrebat in toate posturile mele, daca cineva cunoaste solutii de ridicare a interdictiei, va multumesc!
Va adresati in scris la Ambasada Turciei din Bucuresti. In 30 de zile sunt obligati sa va trimita un raspuns.

Alte discuții în legătură

Viza Leyla84 Leyla84 Buna ziua din data 23.05.2009 a fost prima mea intrare pe anul asta in Turcia am ramas timp de 60 de zile pina pe 21.07.2009 deoarece atit am avut viza pe ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)
Expirarea permisului de sedere, casatorie cetatean american cu cetateanca romana MariaFoster MariaFoster Sunt casatorita cu un cetatean american. El a avut permis de sedere pentru Romania, dar i-a expirat. Chiar inainte sa expire am avut nunta, dar nu a fost timp, ... (vezi toată discuția)