avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intimat pentru fond
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intimat pentru fond

Care este pedeapsa pentru intimat pentru fond?
Cel mai recent răspuns: Ellena007 , utilizator 23:08, 10 Februarie 2012
:D
Nu exista o pedeapsa speciala pentru intimati.
Pedepsele sunt la fel pentru toata lumea.

Trebuie sa detaliati situatia dvs. altfel nimeni nu o sa poata sa va raspunda.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Este vorba de un accident facut in strainatate si a primit o citatie acasa care specifica ceva de intimat pentru fond...
Intimat inseamna calitatea dvs in proces nu are legatura cu pedepsele.
Dacă sunteţi judecat ptr producerea unui accident in afara ţării, depinde de legislaţia ţării respective, nu se aplică dreptul românesc. Deci in funcţie de fapta săvârşită, şi de legislaţia ţării respective, puteţi fi sancţionat penal sau civil sau şi / şi.
Intr-un proces stau cel putin doua persoane (cu interese opuse): reclamantul, care pretinde un drept, si paratul, care neaga existenta dreptului. Este intimatul (adica parat), daca , de ex. instanta nu este Judecatoria, ci Tribunalul.

Intimatul este paratul de la fond; este partea cu care se judeca cel care a depus actiunea in instanta si care a cum este atacata cu apel
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

Alte discuții în legătură

Accident rutier - ucidere si vatamare corporala din culpa, consecinte joc joc va rog sa-mi spuneti la ce articole se incadreaza soferul profesionist in urma accidentului rutier fara a incalca vreo legislatie rutiera [ viteza , fara ... (vezi toată discuția)
Un mister neelucidat...un proces intre asigurari.va rog sa imi spuneti despre ce e vorba. Teona1993Ioa Teona1993Ioa buna.am nevoie urgenta de o exlpicatie. logodnicul meu primeste de ceva timp citatii in urma unui accident rutier,precizez ca nu au fost victime,din anul ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice ContSters376185 ContSters376185 pot obtine amanarea pedepsei daca la recoltarea probelor biologice am avut 1,65 si 1,55 ,accidentul s-a soldat fara victime doar cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)