Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 	
			 ContSters234409 
	    	Utilizator

ContSters234409 
	    	Utilizator	    

HoreaD 
	    	Utilizator

HoreaD 
	    	Utilizator	    

Depinde, inculpatul are vreo calitate anume? Este persoana juridca, isi are sediul principal in Bucuresti?
 HoreaD 
	    	Utilizator

HoreaD 
	    	Utilizator	    

Art. 30 alin. 3 Cod procedura penala:
"Când urmărirea penală se efectuează de către Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie sau de către parchetele de pe lângă curţile de apel ori de pe lângă tribunale sau de către un organ de cercetare central ori judeţean, procurorul, prin rechizitoriu, stabileşte căreia dintre instanţele prevăzute în alin. 1 îi revine competenţa de a judeca, ţinând seama ca, în raport cu împrejurările cauzei, să fie asigurată buna desfăşurare a procesului penal."
E rezolvata dilema?
 florindbro	                   

Este legala actiunea procurorului de finalizare a dosarului penal prin emiterea unei ordonante in care se scoate de sub urmarire penala inculpatul pentru 215 ... (vezi toată discuția)
	                    florindbro	                   

Este legala actiunea procurorului de finalizare a dosarului penal prin emiterea unei ordonante in care se scoate de sub urmarire penala inculpatul pentru 215 ... (vezi toată discuția)

Eugen Enescu	                   

Buna ziua, ajutati-ma va rog.
Lucrez in administratie publica locala, din oficiu vorba vine ipj a intocmit dosar penal pe numele meu si a colegilor mei care ... (vezi toată discuția)
	                    Eugen Enescu	                   

Buna ziua, ajutati-ma va rog.
Lucrez in administratie publica locala, din oficiu vorba vine ipj a intocmit dosar penal pe numele meu si a colegilor mei care ... (vezi toată discuția)

Dani 77	                   

Fac parte din politia judiciara si am calitatea de parte vatamata intr-un dosar, unde se cerceteaza fapte de furt.
Este normal ca in acest dosar sa faca ... (vezi toată discuția)
	                    Dani 77	                   

Fac parte din politia judiciara si am calitatea de parte vatamata intr-un dosar, unde se cerceteaza fapte de furt.
Este normal ca in acest dosar sa faca ... (vezi toată discuția)