Stefan Bicov 
	    	Avocat

Stefan Bicov 
	    	Avocat	    

Stefan Bicov, Avocat
 Stefan Bicov, Avocat 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 	
			 ContSters237899 
	    	Utilizator

ContSters237899 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

georgeaboaice	                   

Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)
	                    georgeaboaice	                   

Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)

Capsa12	                   

Am consumat alcool ca totii tinerii  din ziua  de azi si ma  pus  ala cu coarne  sa ma urc  la volan  si am facut un accident   din care  au  reiesit  numai ... (vezi toată discuția)
	                    Capsa12	                   

Am consumat alcool ca totii tinerii  din ziua  de azi si ma  pus  ala cu coarne  sa ma urc  la volan  si am facut un accident   din care  au  reiesit  numai ... (vezi toată discuția)

satir	                   

Daca doresti sa-ti recunosti fapt, pt. a putea beneficia de reducerea cu 30% a limitelor pedepsei, trebuie neaparat sa o faci in fata ... (vezi toată discuția)
	                    satir	                   

Daca doresti sa-ti recunosti fapt, pt. a putea beneficia de reducerea cu 30% a limitelor pedepsei, trebuie neaparat sa o faci in fata ... (vezi toată discuția)