avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii nu vrea sa valorifice perioada lucrata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii nu vrea sa valorifice perioada lucrata in grupa pentru ca in carnetul de munca nu este inscris procentul

buna ziua, ma numesc Ungureanu Ion si am lucrat la SC COLOROM CODLEA brasov timp de 4 ani., in cartea de munca este trecuta grupa a doua de munca iar la Casa de pensii nu o ia in consideratie nefiind trecut procentul. Mentionez ca societatea este lichidata, lichidatorul zice ca au predat documentele la Arhivele Statului Brasov, iar cei de la arhive spun ca nu au de unde sa l ia! Unde as putea sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine detine arhivele colorom codlea? radubel radubel Buna ziua, cine detine arhivele Colorom Codlea? Am lucrat acolo si am trecuta in carnetul de munca perioada lucrata in grupa 1, dar nu am adeverinta. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Arhiva documente sc sere codlea sa armeanu_army armeanu_army Buna, ma poate ajuta cineva cu o informative legata de locul unde a fost mutate arhiva de documente de la SC Sere Codlea SA? As avea nevoie de revizuirea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)