Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

lazar antonela 
	    	Utilizator

lazar antonela 
	    	Utilizator	    

ovidiucapota	                   

SUNT CASATORIT DE 18 ANI, AM DOUA FETITE, UNA DE 18 ANI SI UNA DE 15 ANI. AM INTENTAT DIVORT,DAR JUDECATORUL MI-A RESPINS ACTIUNEA PT CA, ZICE EL NU SUNT ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiucapota	                   

SUNT CASATORIT DE 18 ANI, AM DOUA FETITE, UNA DE 18 ANI SI UNA DE 15 ANI. AM INTENTAT DIVORT,DAR JUDECATORUL MI-A RESPINS ACTIUNEA PT CA, ZICE EL NU SUNT ... (vezi toată discuția)

speranta44	                   

Cum poate divorta un barbat de 84 de ani de sotia lui cu care s-a casatorit de 2 ani. Mentionez ca sotia nu locuieste cu el, vine de cateva ori pe saptamana ... (vezi toată discuția)
	                    speranta44	                   

Cum poate divorta un barbat de 84 de ani de sotia lui cu care s-a casatorit de 2 ani. Mentionez ca sotia nu locuieste cu el, vine de cateva ori pe saptamana ... (vezi toată discuția)

calinpuiu	                   

Buna ziua,
In ce conditii se poate ajunge la respingerea actiunii de divort pentru soti care au trait impreuna 12 ani pana la momentul introducerii actiunii ... (vezi toată discuția)
	                    calinpuiu	                   

Buna ziua,
In ce conditii se poate ajunge la respingerea actiunii de divort pentru soti care au trait impreuna 12 ani pana la momentul introducerii actiunii ... (vezi toată discuția)