avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit pe venit persoana cu handicap accentuat !
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit pe venit persoana cu handicap accentuat !

Buna ziua !

Sunt o persoana cu handicap grad accentuat permanent (fostul grad 2). Am deschisa o intreprindere individuala.

Intrebari:

1. Exista vreo scutire de taxe (sanatate, impozit etc) pentru persoanele cu handicap ?

2. Ce forma ar fi mai avantajoasa. Sa imi fac sau nu carte de munca si ce implica aceste lucruri ?

3. Ce taxe obligatorii am de achitat la stat in acesta forma (angajat/ne angajat) ?

4. Indemnizatia de persoana cu handicap intra in coliziune cu veniturile realizate ca intreprindere individuala ?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Tânăr cu grad accentuat, pensie de invaliditate cu drept de ... indrecan_cg indrecan_cg Tânăr cu grad accentuat, pensie de invaliditate cu drept de munca. Cum poate fi angajat și ce taxe trebuiesc plătite pentru el de către angajator? (vezi toată discuția)
Taxa auto persoane cu handicap grad 2 accentuat turotiadrian turotiadrian Bună ziua! Ma numesc Turoti Adrian sunt din județul Prahova am pensie de handicap gradul 2 accentuat permanent si as dori sa îmi cumpăr o masină second ... (vezi toată discuția)