avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... subrogatie partiala bun propriu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

subrogatie partiala bun propriu

in cazul in care unul dintre soti are o contributie proprie de 30%(contributie rezultata din vinderea unui bun propriu) la achizitionarea unui bun comun, ce se intampla cu aceasta suma? nu se include in masa partajabila și i se ofera o cota mai mare? reprezinta un drept de creanta? ce va dispune instanta? este intr-adevar o subrogatie dar una partiala..

Alte discuții în legătură

Bunuri comune sau nu... Orieta Orieta Daca in timpul casatoriei am mostenit personal o avere pe care am valorificat-o in bunuri mobile si imobile,acestea vor face parte din procesul de partaj si se ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite in timpul casatoriei flowersun flowersun Buna ziua, Sunt casatorita de 2 ani si doresc sa achizitonez din banii mei o garsoniera. As vrea sa stiu, daca sotul meu poate face la notar o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Bun propriu sau comun ? laur27 laur27 Va rog sa-mi sa ma ajutati cu un sfat . Sotia mea a achizitionat un imobil in timpul casatoriei cu mine, in contractul de vanzare cumparare a imobilului se ... (vezi toată discuția)