avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA CHELTUIELI DEDUCTIBILE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA CHELTUIELI DEDUCTIBILE

Buna ziua,

Revin pe forum pt cateva intrebari, poate ma ajuta cineva.

Intrebarile sunt:
1. suma deductibila aferenta diurnei , la deplasare in tara, este 2,5x13 lei?
2. suma deductibila pt cazare neoficiala, la deplasare in tara, este 30lei?
3. suma platita (pe baza de contract pt verificarea corectitudinii declaratiei de inchidere a anului) unui contabil este deductibila integral...deloc?
4. suma platita (pe baza de contract pt recuperarea unor bani pe care mi datora o firma rau platnica) unui avocat care m-a reprezentat in proces este deductibila integral.....deloc?
Multumesc anticipat celor care au bunavointa de a ma ajuta.

Alte discuții în legătură

Chelt cazare irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua As avea si eu o intrebare: Imi puteti spune va rog daca un sofer care pleaca in deplasare externa (sa zicem Italia)pt 3 zile iar in aceasta ... (vezi toată discuția)
Diurna si cheltuieli de deplasare externa adr30 adr30 Buna ziua, Va rog sa ma lamureasca cineva in privinta diurnei externe, mai exact in ce priveste deductibilitatea acesteia. Problema pe care o am este ... (vezi toată discuția)
Contract chirie spatiu intr-o tara din ue nicoleta eremie nicoleta eremie Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti daca o societate de constructii din Romania are un contract de prest servicii cu o societate dintr-o tara din UE, isi ... (vezi toată discuția)