avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii impuse angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii impuse angajatului

Ce pote sa faca un salariat incadrat la un magazin ca inputernicit anlist credite pentru o banca ,care a anuntat un concurs pentru un numar de 6 dosare credit finalizate/luna primeste un premiu de 500 lei iar patronul il face sa dea o declaratie pe propie raspundere ca ,,subsemnatul declar ca premiul castigat de mine sa fie virat d-lui patron ,, si banca da banii patronului Ce poate face caci nu am mai auzit asa ceva ...
Cel mai recent răspuns: Adycristina , utilizator 16:59, 18 Februarie 2012
in nici un caz sa nu dea delclaratia respectiva, in acel moment inseamna ca cedeaza dreptuo sau altei persoane
A dat o prima declaratie la un premiu castigat in aprilie 2011 iar in luna noiembrie patronul a trimis la banca aceeasi declaratie(adica cea din aprilie) fara ca el sa stie iar banca i-a virat lui banii Am inteles ca patronul nu figureaza pe nici un contract Deci problema nu este cu lacomia patronului ci cu banca .
Nu stiu ce banca face asemenea lucru.. oricum trebuie in acest caz verificat daca banca a primit documentul datat in aprilie si in luna noiembrie sau nu.. si eventual daca vreun angajat al bancii nu este in cardasie cu patronul....
Este oricum mi se pare foarte ciudata (sa nu spun suspecta) toata treaba de care povestiti...
Trebuie trimisa o notificare la banca cu privire la trimiterea premiului ...
Multumesc
O sa faca notificare


@ANCA2002
E una din bancile cu credite de consum r....




[Editat - pct. 2.6 din regulament]

Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Teapa bingo romania McLush McLush Buna ziua, Nu stiu daca am postat unde trebuie dar poate ma ajuta cineva. In luna februarie 2014 am castigat la emisiunea BINGO ROMANIA difuzata pe Kanal ... (vezi toată discuția)
Frati mei au utilizat fara acordul meu buletinul meu intr un ... Bionpa Bionpa tttFrati mei au utilizat fara acordul meu, buletinul meu intr un dosar de cadastru, iar aceast act cu siguranta a fost dat de notar. Notarul a dat actul meu de ... (vezi toată discuția)