avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs Coca Cola

Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi premiul am AEB de la ei am întrebat dacă mai trebuie plătit ceva mau asigurat ca nu dar trebuia sa ajungă la mine pe 28.02.2020 dar mau tot amânat și după atâta timp primesc un mesaj ca trebuie sa mai plătesc nu știu ce NRT doresc sa știu dacă am dreptul la premiu dacă am plătit cum mi sa spus de la început.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 15:40, 16 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Sfatul meu este să nu mai plătiți nimic. Ce ne povestiți este, absolut sigur, o înșelăciune - țeapă, cum se spune, și ați pierdut cei 309 euro - poliția nu prea dă de urma acestor șmecheri.

Despre ce fel de premiu e vorba? Cum ați aflat că l-ați câștigat? Ați primit un mail, sau cum?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator
Am primit un mesaj precum ca am câștigat un premiu de la coca cola din M Britanie miau trimis sa iau legătura cu firma de curierat central curier cu nr telefon dmn Navin Gupta și acesta mia dat 2 variante sa plătesc primesc premiul în cont în 72 dacă plătesc 700 euro sau a 2 varianta 309 euro și primesc premiul în 72 ore am plătit 309 euro am vorbit miau trimis NR urmărire colet AWB am întrat am urmărit coletul a plecat din M Britanie pe 26 februarie trebuia sa ajungă la mine pe 28. 02 2020 apoi pe 29 miau spus ca guvernul a oprit livrarea și trebuie sa atesc un NRT am toate mesajele toate ctot ce am primit de la ei pe 10. 03 2020 am primit ca sunt în formare covit 19 dar ca voi primi premiul după ce sa va ridica carantina acum am primit ca trebuie sa plătesc nu 50 % ci 60 % deci ce sa cred premiul este în Portugalia Dup AWB lor stacnat dar activ și acum ce sa cred.
Poate fi vorba de un colet trimis aiurea, de cineva catre cineva cunoscut din alta tara..pentru a va face sa-i credeti ca chiar au trimis acel colet.
Sau au gasit, "facut rost", de un AWB de la cineva cu un colet trimis undeva...si l-au trimis dvs. pentru a fi mai convingatori.
Nu am primit colete din UK dar nu cred ca traseul lor normal de tranzit catre Romania este prin Portugalia.
Luati legatura cu firma ce se ocupa de expediere si vedeti exact cui apartine acest AWB si unde trebuie sa ajunga.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mioara strechioiu a scris:

Am primit un mesaj precum ca am câștigat un premiu de la coca cola din M Britanie

Ați participat vreodată la un concurs organizat în Marea Britanie de Coca Cola? Ați cumpărat cola sau alte sucuri de acolo și v-ați înscris pe vreun site oficial Coca Cola? Sunt sigură că nu, deci cum ați putea să câștigați ceva într-un concurs la care NU ați participat?

Apoi, niciodată, dar niciodată, o firmă serioasă care organizează un concurs nu le cere bani câștigătorilor ca să le trimită premiile. Este caz clasic de țeapă și nu sunteți prima păcălită.

Citiți acest articol:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator


Manuela Rășină a scris:

Bună ziua,

Sfatul meu este să nu mai plătiți nimic. Ce ne povestiți este, absolut sigur, o înșelăciune - țeapă, cum se spune, și aproape sigur ați pierdut cei 309 euro - poliția nu prea dă de urma acestor șmecheri.

Despre ce fel de premiu e vorba? Cum ați aflat că l-ați câștigat? Ați primit un mail, sau cum?

Da am primit un E-meil cu nr de înregistrare cu certificat cu nr de înregistrare cu certificatul și mi spunea ca am fost selectat de compania Coca-Cola la extragerea loteria llor din 13.01.2020 la care am câștigat suma de 950.000 lire pentru aceasta trebuia sa iau legătura cu ei sa le dau numele și tara de unde sunt am trimis și miau spus sa iau urgent legătură cu firma de curierat care se ocupa cu transportul la ei miau dat un nr de înregistrare și 2 variante de plata cum vreau bani în cont sau sa mii aducă și sa merg la banca cu reprezentantul lor am ales pe a2 varianta adică cea de 309 euro nu pe cea de 700 ca nu aveam atâția bani am plătit și miau dat un Awb Și nr de urmărire am întrat am confirmat nr și coletul a plecat de la ei a ajuns în Portugalia unde sa oprit pe 28. 02.cand rtrebuia sa ajungă la mine am tot traseul lor și cu documentele trimise de ei vreau sa știu dacă acest premiu odată ce am plătit de ce sa mai atesc

Alte discuții în legătură

Cumparaturi de pe internet Andrei_2527 Andrei_2527 Buna am facut comanda pe net la o mobila si nu am mers sa fac plata cu ordin de plata cum am specificat in comanda. Am fost sunat de un reprezentant Al firmei ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)