avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... pregatirea obligatorie a avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

pregatirea obligatorie a avocatilor

Ce cunoasteti despre pregatirea obligatorie a avocatilor ? In afara de lege, ceva din practica....a urmat cineva astfel de cursuri, conferinte, etc?
De abia s-a hotarat urmarea unor astfel de cursuri de pregatire si perfectionare. Nu cred ca in vreun judet deja a fost vreun astfel de curs.
Interesati-va la Baroul dvs. daca doriti sa urmati astfel de cursuri si vedeti in ce perioada se desfasoara.
Daca nu sunteti in Barou, n-are rost sa va chinuiti degeaba (nu de alta dar langa numele dvs. scrie "utilizator").
Si daca te inscri in barou pregatirea profesionala continua nu este obligatorie. Aceasta pregatire se adreseaza exclusiv avocatilor definitivi.
Dezvolatrea profesionala continua este parte din viata oricarui avocat. Dar in afara de acest lucru, nu trebuie sa uitati ca sunteti oameni si ca aveti nevoie de dezvoltare personala inainte de toate. In acest sens, grupul de dezvoltare personala pe care eu il tin, are ca principal obiectiv, acest aspect si nu numai. Daca vrei mai multe detalii, intra pe site-ul meu, sau nu ezita sa ma contactezi.

Laura Saed
Psihoterapeut
Consultant/Consilier Business
andreidinax a scris:
Si daca te inscri in barou pregatirea profesionala continua nu este obligatorie. Aceasta pregatire se adreseaza exclusiv avocatilor definitivi.

Nu este adevarat, si stagiarii au obligatia formarii profesionale continue, pe langa cea initiala. E stupid, dar scrie clar "toti avocatii...". La Bucuresti, pe acest motiv s-a dublat nr de ore de pregatire profesionala continua acordate pentru fiecare "curs" organizat de barou. Din nou stupid si discriminatoriu...

In tot cazul, seminariile organizate de Avocatnet in 2009 au fost acreditate de barou cu nr aferent de ore de formare profesionala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, ma poate va rog ajuta cineva cu o fisa de post pentru un formator/trainier si pentru un project manager? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Obligativitate cursuri inppa Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva sigur daca sunt sau nu obligatorii studiile acelea pentru avocati stagiari la INPPA? Am citit legea avocatilor actualizata si ... (vezi toată discuția)
Puncte profesionale Ciobanu Vasile Ciobanu Vasile Procesul de invatare continua, reprezinta o preocupare de baza pentru fiecare specialist, cu deosebire pentru cei cu profesii liberale. Urmare a Procesului ... (vezi toată discuția)