avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi se poate suspenda plata indemnizatiei pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi se poate suspenda plata indemnizatiei pentru cresterea copilului pentru amenzile sotului?

Buna ziua! Am fost anuntata de primarie ca daca nu platesc amenzile sotului pe care le are dinaite de cununia noastra mi se opreste plata indemnizatiei pentru cresterea copilului. au acest drept? daca nu ce pot face pentru a nu plati eu aceaste amenzi?
Cel mai recent răspuns: ajecheanu , utilizator 07:44, 21 Februarie 2012
1. OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor spune

Art.12
...
(2) Incepand cu anul 2012, pentru mentinerea drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, beneficiarii au obligatia sa isi achite obligatiile legale fata de bugetul local pentru bunurile pe care le detin in proprietate, conform prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

2. Asadar nu este vorba de amenzi ci de impozite si taxe pentru locuinta, teren, masina etc. adica pentru bunuri aflate in proprietatea dvs.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot retine amenzi din alocatie si din indemnizatia pentru ccc? veronicabouros veronicabouros buna ziua!sotul meu are niste datorii la primarie,adica niste amenzi si i-au spus ca daca nu le plateste o sa ne opreasca banii din alocatia fetitei noastre ... (vezi toată discuția)
Amenzile sotului imi afecteaza indemnizatia ccc? adela05 adela05 Buna ziua! Pe 14 iunie mi se termina concediul de maternitate si trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie CCC. Tocmai am cititi o stire despre o mamica careia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil jidanu jidanu Buna ziua, sunt angajata de 6 ani in sistemul bugetar si sotul meu are o firma cu datorii la stat plus impozite neplatite la masina si probabil amenzi de ... (vezi toată discuția)