avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cuprins liceenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cuprins liceenta

Buna seara, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cuprins pentru lucrarea de liceenta?? Eu am tot incercat dar nu prea reusesc deloc... Am facut 3 capitole dar le-am cam copiat de pe alte liceete si nu imi place deloc... Nu vreau sa fi plagiat. Daca ma puteti ajuta si pe mine as ramane indatorat.

Multumesc anticipat!

Ps. daca am postat gresit va rog sa ma scuzati, sunt la inceput!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 21 Februarie 2012
Ce tema are lucrarea dvs.?
Ma scuzati ca am uitat ce era mai important... "Forma durata si continutul Ctr colectiv de munca"
Dvs. trebuie sa aveti conceptia lucrarii de licenta. Unde este originalitatea acesteia? Cand va veti confrunta in practica cu probleme pe care poate le dezbateti in chiar lucrarea de licenta ce veti face? Ii veti copia pe altii?
Fiti original, ganditi, transpirati pentru lucrare ...
DL Lucian Huzum nu vreau sa copiez nici o lucrare, daca era de copiat dadeam bani si imi luam una. Eu vreau sa o fac eu ca sa stiu si ce sa zic cand o prezint. Am facut eu un cuprins dar nu prea imi place si vroiam ceva sfaturi de la niste profesionisti. Eu am facut 3 capitole dar nu pra sunt reusite, o sa mai incerc sa mai le inbogatesc continutul.
:offtopic: Interventie moderator

Nu cumva ati mai deschis acest subiect sub un alt nume de user ? ...in acest sens, Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

Alte discuții în legătură

Plagiat punkreator punkreator Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)