avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune licenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune licenta

Buna ziua,

In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, precum si acordul lui ca asa va fi.
am platit 500 lei si am primit si lucrarea. Ulterior profesorul mi-a zis ca aceasta este plagiata deoarece contine un capitol plagiat total. Cum sa procedez ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:47, 5 Octombrie 2023
Sa va redactati singura lucrarea de licenta asa cum este normal.
Cu o plangere penala pentru inselaciune nu voi rezolva nimic ?
Se poate depune plangere la politie insa atentie sa nu se intoarca impotriva dvs.

E cu doua taisuri vau inselat dar in acest caz faptul ca dvs. predati o lucrare nu ati lucrat si nu ati invatat nimic consider ca inselati atat institutia de invatamant cat si profesorul.
Eu zic ca nu, din punctul meu de vedere e vorba de nerespectare unei clauze contractuale, puteti merge in civil.
Multumesc pentru raspunsuri !
Dar nu este inducere in eroare aici ?
Capitolul plagiat e facut tot de el dar predat unui alt student acum 2 ani, care l-a prezentat la facultate. Are vreo importanta asta ?

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru inselaciune AnaMarie AnaMarie Buna ziua, Am intrat pe un site si am dat comanda sa mi se redacteze o lucrare de licenta la pretul de 400 ron. Am depus 100 Ron drept avans si am primit ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)
Vanzator fals de lucrari de licenta pe net nikolleta nikolleta avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... ... (vezi toată discuția)