avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociere achizitie marfa china
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociere achizitie marfa china

buna ziua,
vreau sa achizitionez marfa din china impreuna cu o alta firma.Fiindca nici una dintre societati nu dispune de banii necesari ne-am hotarat sa ne asociem.Marfa va fi cumparata de cealalta firma, suma de bani este mare pentru mine, as vrea sa stiu cum imi protejez banii.Eu ii voi da evident partea mea de bani, 50% din suma.Ce contract sa facem intre firme?Cum ma asigur ca dupa achizitie imi voi primi marfa?
Platesc doar in baza unei facturi proforme?
multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cumparare auto inca in leasing dancraciun dancraciun Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul de la o persoana care la randul ei a luat masina in leasing. Totalul de plata ramas pentru masina cu tot ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu vrea sa-mi despagubeasca echipamentul de protectie avariat in accident cosminst2008 cosminst2008 La data de 28 Martie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier. S-a deschis dosarul de dauna cu numarul de identificare EJ 69122 la firma de asigurari ... (vezi toată discuția)
Marfa catre sc cu activitatea suspendata bianca40 bianca40 Buna ziua ! Ma poate sfatui cineva ce am de facut in continuare ? #-o Pe scurt : am livrat unei SC, la care sunt actionar si eu, produe IT necesare inceperii ... (vezi toată discuția)