avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ce se intampla?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ce se intampla?

Nepotul meu este angajat cu CM ca sofer profesionist al unei firme de transport international si expeditii din Germania cu reprezentanta in Romania. De 4 ani face curse TIR Pitesti-Germania si retur in ritmul : plecare Duminica, Intoarcere vinerea urmatoare, descarcere/incarcare si plecare din nou duminica.
In timpul cursei din saptamana 7-12.09.04 a suferit un accident vascular si se afla internat la Clinica de Cardiologie din Regensburg, unde a suferit o interventie chirurgicala pe aorta in data de 12.09 si este in coma si in acest moment.
In ultima luna, august/sept. soferii acestei firme nu au avut la
ei asigurarea medicala obligatorie. In aceasta situatie spuneti-mi va rog, cine avea obligatia sa faca aceasta asigurare
medicala si care sunt pasii de urmat in cazul in care bolanvul
isi revine sau, desi nu vreau sa se intample, in caz de deces?
Caror reglementari legislative se supun aceste situatii?

Va multumesc din suflet pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Ce se intampla? anonim anonim Nepotul meu este angajat cu CM ca sofer profesionist al unei firme de transport international si expeditii din Germania cu reprezentanta in Romania. De 4 ani ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt. sofer si tehn. frigotehnist MICOLIS MICOLIS Am urgenta nevoie de fisa postului pt. frigotehnist, tehnician frigotehnist, sofer. Mii de multumiri ! (popmicolis@gmail.com) (vezi toată discuția)
Atac vascular cerebral in strainatate la sofer de tir vitasea77md vitasea77md Buna. Socrul meu este angajat la o firma romaneasca de transport. Este sofer pe comunitate. Intr-o parcare in Italia in timpul incarcarii sau odihnei (nu ... (vezi toată discuția)