avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua! daca am fost angajata la o societate de la 01.08.2011 iar de la 30 ian.2012 sunt in somaj timp de 6 luni, ar trebui sa nasc in septembrie, pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:27, 22 Februarie 2012
daca nu aveti somaj pana in septembrie nu.
dar pot sa intru in prenatal pana in septembrie, nici asa nu se poate?
daca intri in prenatal astfel incat sa-ti iasa zilele alea 126, eu zic ca da, poti. Altfel nu puteam nici eu care din medical de boala am intrat in prenatal pentru ca mi se inchidea contractul determinat.
as putea sa intru in prenatal din iunie inainte sa termin somajul cu o luna si as intruni si nr de zile cerut pentru prenatal(84 de zile )
Intrarea in concediu de maternitate suspenda somajul ... prin urmare, daca intrat in acest concediu somajul se va suspenda, urmand apoi sa intrati in CCC , iar la terminarea CCC sa va reluati somajul ramas ...

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate fanyk fanyk Voi intra in somaj la 1 noiembrie deoarece se desfiinteaza intreprinderea.Tot cam atunci trebuie sa intru in concediu de maternitate.cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare somaj cu concediu medical alinacretu alinacretu Buna ziua, As dori o informatie privind suspendarea somajului cu concediu medical. Sunt insarcinata si am o sarcina cu probleme si medicul mi-a recomandat ... (vezi toată discuția)
Daca am avut somaj pot beneficia de prenatal? loredana2014 loredana2014 buna ziua sunt insarcinata in 33 de saptamani si am avut somaj ca am terminat scoala,dar asta e ultima luna de somaj mai pot beneficia de prenatal? (vezi toată discuția)