avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... compensatie legala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

compensatie legala

Buna ziua, sunt creditor al unei societati aflate in insolventa. Sunt inscris pe tabelul definitiv cu o anumita suma. Am si eu o anumita suma de platit societatii care este in insolventa. Pot solicita compensatia legala? Ce fel de cerere ar trebui sa fac si catre cine o adresez? Catre judecatorul sindic?
Precizez ca socieatatea aflata in insolventa nu doreste sa incheiem o compensatie legala. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)
Litigiu drepturi salariale IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Societatea la care am lucrat a intrat in insolventa acum cativa ani.Administratorul judiciar a procedat la inscrierea mea in tabelul definitiv rectificat ... (vezi toată discuția)
Compensare ceruta de un creditor neinscris in tabel iuliainstant iuliainstant Buna ziua, as dori sa stiu cum procedati in cazul in care un creditor, care nu este inscris in tabelul creditorilor insolventei/falitei, va solicita (sau va ... (vezi toată discuția)