avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins conducand autoturismul sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului - posibile consecinte?

buna ziua avea nevoie de niste informatii:am fost oprit in trafic in data de 26 11 2011 de catre politia rutiera pentru un control de rutina ,,am fost controlat si cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,81 in aerul expirat .dupa recoltarea probelor de sange a rezultat o alcolemie in sange de 1,55 si a doua oara 1,35.mi-a fost intocmit dosar penal si in data de 05 04 2012 trebuie sa ma prezint in instanta .imi poate spune cineva ce masuri se pot lua in privinta mea si dak mai pot da de permis iar...e prima abatere si nu am facut accident sau am incalcat regulile de circulatie ,singura problema alcoolul,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Teodor Popa , Alte profesii 10:12, 25 Februarie 2012
Daca sunteti la prima abatere veti primi o pedeapsa cu suspendare ! Puteti da pt permis dupa un an si o zi dupa ce se va da o hotarare definitiva si ierevocabila! Sfatul meu e sa va recunoasteti fapta si sa primiti cat mai repede o solutie! Eu ma judec cu ei pt aceias fapta de un an jumate!

Conteaza foarte mult ora la care ati condus si categoria de drum pe care ati condus!



[Mesaj editat - pct. 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu o categorie necorespunzătoare Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător Am condus Un autovehicul desi posedam permis de Scuter Categoria Am si o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice ContSters214119 ContSters214119 Daca am condus un autovehicul si am avut pe etilotest 0,44 iar la sange 1.1,fiind prima mea abatere,iar serviciul meu depinde de permis si sunt unic ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru savarsirea infractiuni de conducere sub influenta alcolului Zamfir_Nicolae_Stelian Zamfir_Nicolae_Stelian Mia fost retinut permisul de conducere dupa ce am fost oprit de un echipaj de politie si am fost sulfat in etilotest si aveam o imbibatie de alcol in aerul ... (vezi toată discuția)