avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Problema cu firma de leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Problema cu firma de leasing

Buna seara , am si eu o problema in legatura cu o masina cumparata in leasing, cumparata acum 2 ani am achitat un avans de 1500 euro, dupa aproximativ 6 luni dupa ce am achitat ratele lunare ( rate achitate 702 euro) a intervenit o problema si nu am mai putut achita rata , dupa 3 rate neachitate au venit si miau luat masina pana aici toate bune si frumoase dar dupa 2 ani primesc acasa un plic de la o firma de executare silita care ma instinta ca trebuie sa platesc suma de 10000 ron, suma aceasta este cele 3 rate neachitate (care a ajuns la 7000 ron in 2 ani, restul sumei directionata la biroul de executare silita), am platit aceasta suma '"10000 ron", acum urmeaza culmea ironiei, sun la biroul de leasing sa anunt achitarea sumei, dar surpriza cei de acolo ma anunta ca mai am de achitat suma de 28000 ron dintre care 22000 ron sunt penalitati iar restul pentru neachitarea ratelor , in contract este trecut valoarea masini la 8000 euro, masina cind mia fost luata a si fost vanduta la pretul de 5000 euro, este posibil asa ceva sa imi mai ceara aceasta suma in valoare de 28000 ron daca eu nu mai detin aceasta masina si am achitat si acele rate restante care au ajuns in 2 ani la suma de 7000 ron.Ce parere aveti si ce pot face in acest caz

Alte discuții în legătură

Asigurari casco mironel1975 mironel1975 ma poate ajuta cineva cu o informatie? am avut dauna totala in urma cu 6 luni , suma asigurata cf asigurarii mult subevaluata fata de piata; suma asigurata ... (vezi toată discuția)
Dosar imprumit la recup. Radu12 Radu12 Buna ziua, Am facut un imprumut la o banca ,pe care nu am reusit sa-l achit integral;a ramas o restanta de 8000 euro cu penalitati;la acest imprumut am pus ... (vezi toată discuția)
Sechestrul de casa abmin78 abmin78 Buna ziua va rog ajutatima an anul 2010 am luat o masina an leasing ceide la firma miau spus cami trebuie o persoana de contat deoarece munceam an strainatate ... (vezi toată discuția)