avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martora la divort....NU vreau !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martora la divort....NU vreau !

O amica m-a citat drept martora la divortul ei iar eu nu vreau sa ma duc.In plus,mi se v-a trimite instiintare acasa ?Ce patesc daca nu vreau sa merg sau nu pot din cauza serviciului ?
Cel mai recent răspuns: AnCuTsA , utilizator 22:05, 28 Februarie 2012
Daca ti-a dat deja numele trebuie sa mergi caci pina la urma vei lua amenda,iar pentru servici vei primi motivare.
Nu-i necesar sa minti la proces, raspunzi la intrebari, scurt si la obiect, iar unde crezi ca ti-ai dezavantaja amica, poti spune ca nu stii sau ai uitat.
Poti fi martor fara sa superi pe sotul amicei tale.
Tocmai ca nu vreau sa am probleme cu el si ea a facut acest lucru fara sa ma intrebe pe mine,fara acordul meu.Dar sa zicem ca eu nu stiu nimic,primesc instiintare acasa?
Da
Bun dar ea nu stie adresa mea.Iar eu daca nu primesc acea instiintare?Pot sa nu ma prezint pe acest motiv ?Cat este amenda?

Alte discuții în legătură

Citata in calitate de martor onutza9079 onutza9079 Buna ziua, problema mea este urmatoarea : Acum un an am fost martora unui furt, am anuntat politia .. eu impreuna cu un fost coleg de servici, am dat ... (vezi toată discuția)
Important ! salutare. de curand m-am trezit acasa cu o citatie legata de ... DRLMarket DRLMarket Salutare. De curand m-am trezit acasa cu o citatie legata de un dosar penal in care sunt chemat ca martor pentru inselaciune si evaziune fiscala. Trebuia ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Am mai adresat aceasta intrebare mai demult dar as vrea sa mai aduag ceva.O prietena a furat dintr-un magazin un sac de dero in valoare de 75 ron.A fost ... (vezi toată discuția)