avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract munca disciplinar in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract munca disciplinar in timpul concediului medical. ce se intampla dupa ce ies din concediu?

am o intrebare...
am fost concediat in perioada concediului medical.
intre timp, am actionat angajatorul in justitie, in scopul anularii deciziei de concediere.
concediul medical imi expira pe 10 martie.
ce se intampla dupa acea zi? trebuie sa revin la serviciu? sau decizia isi produce efectele si sunt concediat?
am intrebat acum cateva saptamani angajatorul despre statutul meu dupa ce termin concediul medical si nu mi-a dat nici un raspuns.
Cel mai recent răspuns: toushou , utilizator 16:20, 1 Martie 2012
Daca ati fost concediat , atunci trebuie sa asteptati solutionarea litigiului ..raportul dvs de munca a incetat la data prevazuta in decizie.
deci angajatorul nu imi poate imputa de ce nu vin la serviciu dupa expirarea concediului medical?
freeelis a scris:

Daca ati fost concediat , atunci trebuie sa asteptati solutionarea litigiului ..raportul dvs de munca a incetat la data prevazuta in decizie.

da. dar precizez ca am fost concediat in perioada concediului medical.
desfacarea contractului de munca opereaza dupa expirarea concediului medical, pana la o revocare din partea angajatorului sau o anulare in instanta? angajatorul ma poate acuza ca n-am fost la serviciu dupa expirarea concediului medical, desi nu am primit nici o decizie de anulare a deciziei de concediere, ci astept solutionarea in instanta?

Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
toushou, utilizator
Ati fost concediat in perioada c.m. , dar in continutul deciziei de concediere exista data incetarii raportului de munca ... de la aceasta data opereaza incetarea c.i.m.

dar angajatorul ma poate acuza ca n-am fost la serviciu dupa expirarea concediului medical, desi nu am primit nici o decizie de anulare a deciziei de concediere, ci astept solutionarea in instanta?
multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Decizie concediere disciplinara toushou toushou Buna ziua, supun o problema atentiei dumneavoastra. Pe 16 noiembrie am fost convocat la sediul central al unei multinationale, unde mi s-a comunicat o ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie concediere dupa ce aceasta si-a produs efectele toushou toushou Buna seara! va mai bat la cap cu o problema:) sa presupunem ca o decizie de concediere a fost pusa in aplicare, in sensul ca si-a produs efectele, desfacerea ... (vezi toată discuția)
C.i.m. Normandia Normandia Buna ziua. Cu respect va solicitam sfatul in urmatoarea problema: Suntem o societate care a desfiintat in baza noii organigrame un post de munca ... (vezi toată discuția)