avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări doczirobert
                      Utilizator

doczirobert
                      Utilizator                    

camelot	                   

in anul 2002 am cumparat o casa, platind un acont de 30% din pretul solicitat, dar in urma unor probleme cu nepotii unuia dintre mostenitori, m-am judecat cu ... (vezi toată discuția)
	                    camelot	                   

in anul 2002 am cumparat o casa, platind un acont de 30% din pretul solicitat, dar in urma unor probleme cu nepotii unuia dintre mostenitori, m-am judecat cu ... (vezi toată discuția)

abramis	                   

Cum pot obtine un titlu de proprietate in conditiile in care am doar un act de vanzare cumparare pe un teren (incheiat in anul 1958 intre vanzator si tatal ... (vezi toată discuția)
	                    abramis	                   

Cum pot obtine un titlu de proprietate in conditiile in care am doar un act de vanzare cumparare pe un teren (incheiat in anul 1958 intre vanzator si tatal ... (vezi toată discuția)

ionut daniel	                   

Un titlu de proprietate emis in anul 1994 cu legea 18/1991,pe un teren revendicat de bunica mea poate fi atacat in instanta acum de fratii vitregi ai tatalui ... (vezi toată discuția)
	                    ionut daniel	                   

Un titlu de proprietate emis in anul 1994 cu legea 18/1991,pe un teren revendicat de bunica mea poate fi atacat in instanta acum de fratii vitregi ai tatalui ... (vezi toată discuția)