avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doresc consiliere in domeniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doresc consiliere in domeniu

Lucrez ca Asistent Medical la o clinica privata cu profil balneofizioterapie,iar in decursul anului trecut am efectuat un Curs de Formare Profesionala pentru Specializarea :Asistent Medical Fizioterapie cod COR 322603!Cursul de Formare Profesionala a fost organizat de Fundatia pentru Dezvoltare Umana -Filiala Ploiesti in calitate de Furnizor posesor al Autorizatiei de Formare Profesionala.Durata cursului fiind de 3 luni ,reprezentand 53 de ore pregatire teoretica si 106 ore de pregatire practica (159 ore -total).Furnizorul de Formare Profesionala a fost Autorizat in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr.129/2000,republicata,sa organizeze programul de Specializare pentru calificarea/gruparea de competente :ASISTENT MEDICAL FIZIOTERAPIE inregistrat in Registru National al Furnizorilor de Formare Profesionala a adultilor 29/120/14.02.2011.Problema mea este aceea de a fii respinsa la oamgmamr filiala Prahova sa-mi pot trece acest Certificat de Absolvire a Cursului de Fizioterapie in Certificatul de Membru la rubrica de Specializari si Competente pentru a fii aprobata ca Competenta motivand faptul ca acest curs nu este recunoscut de Ministerul Sanatatii si in felul acesta eu nu pot dobandi Autorizatia de libera practica in domeniul Fizioterapiei si obtinand creditele corespunzatoare in urma efectuari acestui curs.Mentionez ca am efectuat acest curs impreuna cu colege din judetul buzau iar acolo aceasta Competenta a fost trecuta in Certificatul de membru si li s-a acordat 6 credite fiind recunoscut.Problema mea e ca nu stiu cum sa procedez ca sa-mi pot convinge Presedinta de la filiala PRAHOVA ca acest curs este valid si trebuie trecut in acest Certificat de Membru si recunoscut !
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
mvioleta_28@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Metodologie organizare curs de catre angajator pentru salariatii proprii Mihaela_Control Mihaela_Control Potrivit dispozitiilor art. 18 alin. (3) si (4) din OG 129/2000 , angajatorii pot organiza programe de formare profesionala pentru salariatii proprii, in baza ... (vezi toată discuția)
Calificarea personalului propriu MCM1 MCM1 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie publica si din nefericire dupa cum se stie exista personal insuficient in anumite sectoare de activitate. Personal sunt ... (vezi toată discuția)