avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adev. vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adev. vechime

Buna ziua !
Este necesar sa -i intocmesc adev. de vechime unui fost angajat, daca i-i scot raport din Revisal, care contine datele ref. la vechime, salariu, etc.


Multumesc !


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 8 Martie 2012
La incetarea unui contract de munca angajatorul elibereaza angajatului raportul Revisal si acea adeverinta sau Nota de Lichidare. Modele gasiti pe net.
La solicitarea salariatului sau a unui fost salariat, angajatorul este obligat sa elibereze un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate.

Obligatia incumba numai daca salariatul solicita acest lucru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime ani355 ani355 Societatea la care lucrez detine arhiva începand cu anul 1968. As dori sa stiu daca este un termen limita care se impune pentru a elibera o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
M-au dat afara de la firma ionut26taz ionut26taz ce acte trebuie sa de la incetarea acticitati (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada determinata prin expirarea acestuia kumotoharu kumotoharu Buna ziua. Mie mi-a expirat contractul de munca, iar superiorul meu ma obliga sa semnez niste acte - decizia de incetare si actul de incetare. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)