avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Certificatele de proprietate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Certificatele de proprietate

Atat eu cat si sotia mea , mai avem acele certificate de proprietate pe care statul roman ni le-a dat dupa 1990.Eu sunt "actionar " la societatea Neptun -Olimp S.A. iar sotia la Oil Terminal Constanta. Deunazi ne-am amintit de ele si ne-am gandit ca ar trebui sa beneficiem de niste dividente , motiv pentru care am contactat secretariatele societatilor respective. Sotia are dreptul la 60 RON , iar eu la nimic. Si asta dupa mai bine de 20 ani , pe motiv ca societatile respective nu au avut profit. Dar din alte surse am aflat ca lucrurile nu stau chiar asa. Ce parghii am avea pentru a afla cum stau lucrurile , intr-adevar , si a obliga societatile respectivela plata dividentelor cuvenite ?X-( #-o
Va multumesc tuturor !

Alte discuții în legătură

In cazul in care in calitate de actionar am fost inselat in ce infractiune se incadreaza fapta ? olden olden SUNT actionar la un S.A. , societate pe actiuni unde [b]actionarul majoritar un fost PREFECT a REINVESTIT timp de 7 ani DIVIDENTE uriase [/b](lucrari pe bani ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de iesirea unui asociat dintr-un srl CrashOverride CrashOverride Buna ziua si la multi ani ! Am si eu o mica intrebare la dumneavoastra. Intr-un SRL sunt 3 asociati , 2 cu 30 % si unul cu 40 % . Cel cu 40 % vrea sa iasa si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dividentele doru2005 doru2005 Sunt actionar minoritar si salariat la o SA de proiectare, privatizata prin faimoasa MEBO in 1994.In timp in societate se lucreaza cu mai putin de 1/2 din ... (vezi toată discuția)