Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime munca

Concediul prenatal si postnatal de 126 zile constituie vechime la locul de munca??angajatul figureaza ca si cum ar fi lucrat in acea perioada??B-)
Cel mai recent răspuns: blareanabel , utilizator 11:36, 11 Martie 2012
El apare ca fiind in concediu de maternitate ... aceasta perioada constituie stagiu de cotizare care se ia in considerare la pensie .. referitor la concediul de maternitate nu exista text de lege care sa prevada ca acesta este considerat vechime in munca...

Legislaţia în vigoare stabileşte că perioada aferentă concediului de creştere şi îngrijire a copilului este calculată la vechimea în muncă si in specialitate.
Va multumesc!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil 622580 622580 Buna ziua, Eu m-am angajat prima oara in 1 octombrie 2015. Pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului trebuie sa am minim 1 an de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Angel06 Angel06 Buna seara, Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta,va rog.As dori sa stiu daca zilele de concediu de maternitate (cele 126 zile) formate din concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si leuzie dupa risc maternal andreea georgiana i andreea georgiana i buna am si eu o problema.am avut probleme cu sarcina si am concediu risc maternal.pe data de 24 fac 7 luni si din cate stiu eu ar trebui ca medicul de familie ... (vezi toată discuția)