avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatar care pune muzica la nivel maxim
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatar care pune muzica la nivel maxim

Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune muzica cu bass la maxim de vibreaza podeaua pereti. Ceilalti vecini din bloc sunt blegi si impotenti asa ca trebuie sa ma bat eu cu nesimtitul. Ieri am chemat Politia la 122 au venit dupa 30 de minute, muzica incetase. Mi-au spus sa fac sesizare la Politie lucru pe care il voi face. Daca situatia continua ce pot face in mod legal ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2008
gamezcdr, utilizator
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 09:28, 4 Decembrie 2008
Reclamatie scrisa la politie , care reprezinta actul de sesizare al agentilor ,dandu-le acestora posibilitatea de a aplica o amenda administrativa pt tulburarea linistii publice.
Daca aceasta situatie este frecventa , cuantumul amenzii poate creste..
Incercati, totusi , sa solutionati acest conflict pe cale amiabila .
Va doresc succes !
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Am incercat pe cale amiabila taicasau e un betiv maicasa o scorpie veninoasa, nu se poate vorbi cu ei ca sunt alta specie ceva australopioteci cu om de cromagnon oricum ceva chestii preistorice. 4 Ani am suportat dar acum am un copil de 1 an si 8 luni care tresare speriat din pat si arata cu manutele spre urechiuse. Parca ar decola un avion asa se aude nu stiu ce instalatie de muzica are dar cred ca umple si un stadion. Pana acum am tacut (recunosc ca e vina mea ca n-am intervenit din prima clipa) dar vreau sa merg inainte daca e nevoie si proces sau daca nu, cedez eu si ma mut desi mi-ar parea rau e una din cele mai bune zone din Cluj.
Mai puteti sesiza si telefonic sectia pe politie de care apartineti, solicitand sa trimita un echipaj de politie la fata locului ca sa ia masurile ce se impun.
Daca faceti sesizari de cate ori se aude muzica data la volum maxim, cu siguranta ca "vecinii zgomotosi" se vor satura sa tot primeasca amenzi si se vor potoli.
Incercati pe cale legala, la politie, acestia ii vor aplica nenumarate amenzi, pana se va satura. Daca nu merge cu calea legala incercati ceva de genul in care va puteti intelege cu niste australopiteci...:D Glumesc, evident si stiu ca nu-i de gluma; as zice ca aveti ghinion pentru ca daca de frica legii nu stie, de frica bataii nu stie, atunci cred ca va trebui sa va mutati Dv.
Din pacate, acest gen de fiinte sunt in numar foarte mare in Romania.
Sfatul meu este: nu va duceti niciodata la ei la usa, nu discutati cu ei despre asta. Incercati sa va protejati identitatea pentru ca de obicei genul acesta de fiinte sunt foarte razbunatori!
Actionati numai pe cale legala.
Apelati 112 la fiecare zgomot care va deranjeaza. Concomitent, daca nu inceteaza, faceti si plangere scrisa la sectia de politie de care apartineti.
Eu am trecut prin asa ceva, am avut multe discutii cu un vecin, nu a inteles si am continuat sa sun la politie la fiecare zgomot care se auzea in apartamentul meu de la el. Normal este sa nu aud ce face vecinul, asa cum nici ei nu ne aud pe noi dar unii nu vor sa inteleaga asta. Intr-un final, saturat de atata politie zilnic, a cedat si acum am si eu liniste la mine in casa. Azi ne intelegem bine, ne ajutam dar am trecut prin momente de criza, nopti nedormite din cauza petrecerilor, zile in care imi bubuiau peretii samd.
Va urez mult succes!

Alte discuții în legătură

Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat ... knight knight Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat o familie. Barbatul a chemat politia de nenumarate ori la chiriasii mei si politia a constatat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi poate explica cineva legea linistii publice, va ... CosminLrp CosminLrp Buna ziua. Imi poate explica cineva legea linistii publice, va rog? Am un vecin care asculta muzica ceva mai tare si e destul de deranjant. Vreau sa vad ce e ... (vezi toată discuția)
Despre deranjarea linistii publica mirela_viorel mirela_viorel as vrea sa stiu daca pot apela la ajutorul politiei in cazul in care vecinul meu de sub mine ma deranjeaza foarte tare cu muzica?am vorbit cu el, a inteles ... (vezi toată discuția)